En hyllning till en modig man – astronauten Christer Fuglesang

…så fick jag då till slut bli fotograferad med min idol. 

Bilden föreställer Ariel Borenstein, Kjell Lundgren och Christer Fuglesang! 

Jag har följt Christer Fuglesangs karriär i media sedan han blev vald till astronaut år 1992. Vid några tillfällen har jag lyssnat på föredrag han hållit och jag har växlat några ord med honom i samband med autografskrivande. Det gör mig ju inte till någon nära vän till honom – bara nästan.

Han flög två gånger med rymdfärjan till rymdstationen, första gången år 2006. Han har skrivit en bok om den första rymdfärden: ”13 dagar i rymden efter 14 år på jorden”. Jag läser den just nu, år 2012, för första gången, och kände att jag ville göra en sorts hyllning till honom med hjälp av ett antal bilder, bland annat några foton jag själv tagit på honom på diverse rymdkonferenser.

Kolla in mina Fuglesang –foton via länken ”Christer Fuglesang” högst upp på den här sidan eller via .https://arielspacebook.com/christer-fuglesang/

Det här inlägget postades i Rymden, Uncategorized och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s